۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر

ثبت و نگهداری سوابق در جوامع اولیه

ارسال شده در تاریخ 1400/11/25
ساعت 11:26
ثبت و نگهداری سوابق در جوامع اولیه

 

ثبت و نگهداری سوابق در جوامع اولیه یک بررسی مختصر و به روز از شیوه های ثبت اولیه و ثبت سوابق در سراسر جهان ارائه می دهد و روش هایی را بررسی می کند که در آن فعالیت‌های انسانی در محیط های مختلف با استفاده از روش ها و فناوری های مختلف ثبت شده است.

این کتاب بر اساس تجزیه و تحلیل عمیق ادبیات از طیف گسترده ای از رشته ها، از جمله تاریخ، باستان شناسی، آشورشناسی، مصر شناسی، و مطالعات چینی و آمریکایی، منعکس کننده جدیدترین و مرتبط ترین تحقیقات تاریخی است. این کتاب با تکیه بر تجربه نویسنده به عنوان یک متخصص و محقق سوابق و آرشیو و دانش گسترده او از تئوری و عمل آرشیو، شرح خود را از شیوه های مفهومی که عمدتاً از علم آرشیوی گرفته شده است گنجانده است. این کتاب که هم از نظر گستردگی پوشش و هم از نظر دیدگاه متمایز خود در مورد ثبت اولیه و ثبت سوابق منحصر به فرد است، تنها نمای کلی به روز شده و شیوه های ضبط اولیه موجود در سراسر جهان را ارائه می دهد.

ثبت و نگهداری سوابق در جوامع اولیه برای دانشگاهیان، محققان و دانشجویانی که درگیر مطالعه علم آرشیو، تاریخ آرشیو، و تاریخ اولیه فرهنگ بشری هستند، مورد علاقه خواهد بود. این کتاب همچنین برای دست‌اندر‌کاران مدیریت آرشیو و سوابق که علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد ریشه‌های حرفه خود هستند، جذاب خواهد بود.

معرفی بخش‌های کتاب

1. چگونه سوابق آغاز شد: نمایندگی و تداوم. 2. علائم مالکیت و مهر و موم; 3: سوابق، حسابداری، و ظهور نوشتن در بین النهرین باستان. 4. سوابق و نوشته ها در جوامع اولیه دیگر: مصر، دریای اژه، چین و قاره آمریکا. 5. ایجاد و ذخیره اسناد و آرشیوهای مکتوب: گسترش سوابق در جنوب غربی آسیا، مصر و یونان. 6. شفاهی و سواد: اعتماد به سوابق. 7. شفاهی، رکوردسازی و کنش اجتماعی. 8. اندیشه های پایانی: علم آرشیو و اسناد اولیه
منبع: 

Routledge Taylor & Francis Group (2021).Record-Making and Record-Keeping in Early Societies. Retrieved in: 12 February 2022. From: https://www.routledge.com/Record-Making-and-Record-Keeping-in-Early-Societies/Yeo/p/book/9780367150471

لازم به ذکر است، متن حاضر در پویش هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار با عنوان معرفی بهترین کتاب در حوزه مطالعات آرشیوی و موزه توسط خانم خدیجه سلطانیان، کارشناس ارشد مطالعات آرشیوی دانشگاه الزهرا(س)، ارسال شده است.

ارسال کننده:فرزانه بهارلو
تعداد بازدید:341
تصاویر مرتبط:

  • گالری عکس_0

برچسب ها
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
صوت
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن:
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
دانشگاه الزهرا
آدرس پستی تهران-خیابان ده ونک- دانشگاه الزهرا(روابط عمومی مرکزی واقع در طبقه همکف ساختمان ریاست)
کدپستی : 1993893973 تلفن : 982188048932+ فاکس : 982188048932+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.